Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Secretarieel Uitzendbureau

» De organisatie
» Onze diensten
» Vacatures
» Partners
» Offerte aanvraag
» Contact

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan voor secretarieel personeel.

XL Secretarieel Uitzendbureau

XL Secretarieel Uitzendbureau is gespecialiseerd in het leveren van personeel voor secretariele werkzaamheden. Van een dag(deel) tot enkelen weken. Voor korte eenmalige opdrachten tot structurele instroom. Het aangaan van een duurzame relatie staat hierbij voorop. Niet eenmalig, maar ook voor meerdere projecten.

XL Secretarieel Uitzendbureau is onderdeel van XL Uitzendbureau. Het uitzendbureau voor hoogopgeleide studenten met een bestand van meer dan 70.000 kandidaten in geheel Nederland. Via XL Uitzendbureau selecteren wij de beste kandidaten voor administratieve werkzaamheden.

Secretariele Pool

Wij beheren een pool van circa 500 ervaren medewerkers. Wij houden de beschikbaarheid en ervaringen van onze medewerkers nauwkeurig bij zodat wij de juiste personen op het juiste moment in de juiste kleding en voorwaarden kunnen inzetten.

Dekking

XL Secretarieel Uitzendbureau actief in de geheel Nederland en werkt vanuit verschillende vestigingen.

Cultuur

Professioneel, ervaren, georganiseerd en net zo flexibel als onze doelgroep. Bekend en ingespeeld op ad-hocsituaties van welke aard of omvang dan ook. Persoonlijk, creatief en meedenkend. Dynamisch en gedreven. Vastbesloten om voor iedere specifieke uitdaging de juiste oplossing te vinden.

Werkwijze

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij de behoefte vast. Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever en het profiel waaraan onze mensen moeten voldoen. Lees hier verder over onze werkwijze.